Lintjesregen 2001

ZUIDWEST-GELDERLAND

Buren

Ridder ON: C.J. Beijer, Maurik; G.W. Veldhorst, Kerk-Avezaath; ing. M.A. Tinga; J. Spijker; R.A. de Wit, Kerk-Avezaath; Lid ON: mw. G. van Voorthuizen-van Beusichem, vrijwilligster, Ommeren; W.J.R. de Bie, Zoelmond;

Culemborg

Lid ON: H. van Vuren; J.C. Moor; mw. G.W. Meijdam-Bokslag, vrijwilligster; mw. W.M.J.A. Strijk-Klerks;

Dodewaard

Lid ON: A. de Boer; drs. C. van Bochove; J. van de Haar; mw. C.J. Holtman-van der Kaaij; mw. H. van Leeuwen-Blom;

Echteld

Lid ON: J. Aleman, IJzendoorn;

Geldermalsen

Ridder ON: G.N. Lokhorst; J.B. Philibert; mw. A.J. van Glabbeek, Tricht; Lid ON: D. Maasland, scheidsrechter bij de Voetbalvereniging Beesd, Beesd; mw. P. Coli-Sinke;

Kesteren

Lid ON: J. Willemsen, Opheusden; mw. P.C.G. van Houwelingen-van der Vlies;

Lingewaal

Lid ON: F. Temminck, Asperen; S. Tuiten, Vuren;

Maasdriel

Lid ON: C.C. van Wordragen, Ammerzoden; H.L. van de Koolwijk, Kerkdriel; H.S. van Duijnen, Well; J.C.M.M. van Berkel, Ammerzoden; J.J.M. van der Loo, Velddriel; mw. A.A.J. Dubbeld-Boelen, Ammerzoden; mw. A.M. Fokker, Ammerzoden; mw. W.C.F. van den Oord-van Zeelst, Ammerzoden; mw. W.M.A. van Doremaele-Verlouw, Velddriel;

Neerijnen

Lid ON: K.W. Bronmans, Varik;

Tiel

Lid ON: L.A.M. Gerards; mw. J. Kool-de Jong; mw. L. Weerdmeester-van de Wetering;

Zaltbommel

Ridder NL: mw. E.J.J.M. Vossen-Verheij (Emmy Verheij), violiste; Lid ON: C. Haverhals, Bruchem; K. De Bruijn, Zuilichem; mw. C. Frankenhuis- van Scheijen; mw. M.M. van Rijswijk-Valk, Aalst; mw. P.T. van der Doelen, vrijwilligster bij de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie voor de Regio Bommelerwaard.