Lintjesregen 2001

ARNHEM-NIJMEGEN

Arnhem

Ridder ON: mr. F.T. Boerwinkel; P.P.G.M. Dessens; Lid ON: C. W. Kentin; H.J. Brouwer, pleegouder, J.P. Timmermans; mr. R.F.P.J. Dahmen; mw. E.G. Nusteen-Olthuis; mw. F. Heuff; mw. M.C.A. Brouwer-Rouwen, pleegouder; R.H.F. Ligterink;

Bemmel

Officier ON: dr. W.P. Haaijman; Lid ON: A. Verschoor, Haalderen; G.H. Nijman; G.J.T. Wismans, Haalderen; G.W. Pruijn, Huissen; H. Wiskerke, Huissen; H.A.J. Scholten, Huissen; J.C.G. Hooijman, Gendt; J.E. Nieuwenhuis, Haalderen; mw. G.H.M. Hengst-Lintsen, verdiensten voor de Stichting De Klup, Huissen; mw. H.T.E.A.M. Damen-Hofs, Huissen; T.G. Lippmann, Huissen;

Beuningen

Ridder ON: mr. W.J.G.M. van den Broek, voorzitter van de Raad van Toezicht van het Psychiatrisch Centrum Nijmegen, Ewijk; Lid ON: A. Hogendoorn; C.H. van Kerkhof; H.G. Loermans, Weurt; J.G.M. Melssen, Ewijk; W.B.J. de Klein, Ewijk;

Didam

Lid ON: H.J. Mennings; L.L.B. Giesen; mw. M.W. de Reus-Polman;

Doesburg

Lid ON: A.M. Kok;

Duiven

Lid ON: mw. A.D. Schäffner-Paans;

Elst

Lid ON: E.C. Meeuwissen; W.S.W. Leurs;

Gendt

Lid ON: mw. P.J.A. Rijnhart;

Groesbeek

Lid ON: J.A. van Elst; J.B.A. Norp; J.W. van Veen, Berg en Dal; L.J. Kersten; M.A.M. Bekers; mw. C.P. Giesbers-Schoenmakers;

Heteren

Lid ON: K.H. van Wiggen, oud-kerkvoogd van de Hervormde Gemeente;

Heumen

Lid ON: G.C. Duighuisen, Overasselt; J.H.M. Jacobs, Overasselt; mw. B.L. Jansen-Osbome, Malden; mw. H.O.M. Graat-Trommelen, Overasselt; mw. J.M. van Eldijk-Derks, Nederasselt; T.H. Poelen, lid van de Voetbalverenigings SV Juliana'31, Malden;

Huissen

Lid ON: H.W.J. Janssen, o.a. voorzitter van de Katholieke Bond voor Ouderen, afdeling Huissen;

Nijmegen

Ridder NL: profdr. C.W. Hilbers, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen; prof.dr. J.A. van der Ven, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen; Ridder ON: A.L.L. Berenbroek: A.M. Groeneveld; F.J. Dekkers; Lid ON: E.F. Zaalberg van Zelst; F.H. Gosen; H.M. Taal, vrijwilliger van de Stichting Welzijnswerk Ouderen Nijmegen; ing. J.F.W.J.B. Hekking, J.C.W. Hartskeerl; J.H.M. de Vries; mw. B.T. van Meurs-van Son;

Overbetuwe

Lid ON: A.J. Sonderen, Elst; H.J. Gerritsen, Heteren; ing. J. van Bezooijen, Zetten; J. van den Hoek, Elst; J.F. Essen, Driel; mw. A.L. Boks-Ruissen, Elst; mw. C.M.A. van den Berg-Uitterhoeve, Heteren; P.J.G. Janssen, Driel; T. van Dijk, Elst;

Renkum

Officier ON: ir. H.H. de Vries, Oosterbeek; Ridder ON: G.D. Licht, Doorweth; ir. L. Wessels BNA, Doorwerth; M. Hierck, Oosterbeek; Lid ON: G.R. Hoekema. Oosterbeek; mw. C.G.E. Middelbos-Rodenburg, Heelsum;

Rheden

Ridder ON: ir. P.W. Langedijk, voormalig directeur Waterbedrijf Gelderland, Ellecom, Lid ON: drs. P.A. van der Loo, Velp; ing. F. van Daalen, Dieren; L. Dirkse van den Heuvel, Dieren; mw. B.A. van Ginhoven- Jongenotter, De Steeg;

Rijnwaarden

Lid ON: D.J. Meijer, Lobith;

Rozendaal

Officier ON: prof.dr. W.J. Mijs; Lid ON: ir. H.A.M. Verhelst;

Ibbergen

Lid ON: A.J.M. Hurlmans, Leuth; A.J.M. Kamps, Ooij; C.M.T.A. Lotringen, Berg en Dal; J.G. Reijnen, Ooij;

Valburg

Lid ON: J.C. Peters, Herveld: J.E. Broenland, Oosterhout; W.G. Geurts, Zetten;

Westervoort

Lid ON: F.G.J. Vlug; G.E.J. Jansen; H.B.A. Kemperman;

Wijchen

Lid ON: C. Rijsdijk, vice-voorzitter van Vluchtelingenwerk Wijchen; J.L. Buijs, Bergharen;

Zevenaar

Officier ON: drs. R.P.H. Oudenhoven; Lid ON: H.J. Willemsen; mw. T. Martens-Dijkstra.