Lintjesregen 2001

VELUWE

Apeldoorn

Ridder ON: mw. G.J. Versteeg-Floor, mw. J.M. de Jong; Lid ON, met de zwaarden: adjudant-onderofficier-instructeur T.J.A. Witlox, van het wapen der infanterie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; Lid ON: A.C. Meijaard; A.M. Mastebroek, trainer van de Zwem- en Recreatievereniging De Apeldoornse Watervrienden; B. van der Velden; D.A. Pot; D.J. Eggengoor; H. Ufkes; J. Brink; L. Klumpje; mr. K.P. Huisman; mw. L.J. Zimmerman-van den Steen; P. Riemslag, secretaris van de Stichting Atletiekstad Apeldoorn, Hoog-Soeren; S. Zendijk, voorzitter en penningmeester van de Nederlands Israëlitische Gemeente (NIG) te Deventer; W.H.M. van Beek;

Barneveld

Ridder ON: A. van de Kieft, Zwartebroek; A.A.M. van den Bremer, directeur van de Stichting Thuisdialyse Midden West Nederland, Voorthuizen; C. Heybroek, Terschuur; drs. C. Goede, De Glind; Lid ON: A. ter Harmsel, Garderen; C. Steenkamer, Voorthuizen; mw. A.G. de Boer, mw. H.J. van Manen-Steenbergen; R. Mulderij, koster van de Nederlands Gereformeerde Kerk, Voorthuizen;

Ede

Ridder ON: drs. T.J. Hoekstra, Bennekom; mw. A.B. Rothuizen-Geleijnse, Bennekom; mw. dr. J.A. Zwartz, Bennekom; Lid ON: A. Brobbel Dorsman, Otterlo; C. van den Berg; D. Peters; dr. L.G. Zwanenburg, onder andere voorzitter van de Vereniging voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs; G. Middag, Bennekom; G.G. Kuntz, Bennekom; H. Geels, Bennekom; H. Tip, Bennekom; ing. C. Smit, Ederveen; J.W. Haanschoten, Lunteren; mw. A. Stel-Zandstra; mw. M. Oskam; mw. S.C. Peters-Heij, vrijwilligster bij de Vrijwillige Hulpdienst; R. van Veldhuizen;

Elburg

Ridder ON: H. Fikse, Doornspijk; mr. P.T. van Hout, 't Harde; Lid ON: H. Ketelaar, 't Harde; H. Petersen; mw. A. Bos-Koops, Doornspijk; W.J. de Gunst;

Epe

Officier ON: ir. R.M.J. van der Meer, lid van de Raad van Bestuur van Akzo Nobel N.V.; Ridder ON, bij bevordering: W. van der Vlugt; Lid ON: H.C. Brummel; J.F.L. van Marsbergen; mw. G. Keizer, Ernst; W.L.G.O. Groothedde;

Ermelo

Lid ON: ing. D.J. Platier, J.A. Mijnans; mw. L. Woutersen-Klaassen, vrijwilligster bij de Voetbalvereniging DVS'33;

Harderwijk

Ridder ON: C.R. van den Heuvel; D.H. van Rhee; J.B.M. Kunne; Lid ON, met de zwaarden: kapitein H.J.M. Stroek, van het wapen der infanterie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; Lid ON: E. Knijft; J.G.H. Boekborst; J.J. Nieuwenburg; mw. H. Hop-Hop, Hierden; P. de Boer; T. van der Zanden;

Hattem

Lid ON: J. van Leeuwen; mw. H. van Leeuwen-Nagelhout; T. Visser;

Heerde

Ridder ON: dr. S. Verhoeven; drs. H.G.W. Visschers RA; F. Moerman, Wapenveld; Lid ON: mw. A.M.H. Verhoeven-Fit; P. Don, Vorchten; T. Bijsterbosch, Wapenveld;

Nijkerk

Lid ON: H.R. Tingen; M.J. Douma; T. Bakker, lid van de kerkenraad van de Gereformeerde Kerk;

Nunspeet

Lid ON: C.M.C. ten Bruggen Kate, beeldend kunstenaar; F. Westerbroek, Elspeet; J. Ruiters; J.M. van Burken, Elspeet; mw. B. Hagenbeek-van Klompenburg; mw. J.Z. van 't Hul-Beekhof;

Oldebroek

Lid ON: J. van Ommen, Wezep; M.W.A. Groeneveld, Wezep; mw. H.W. Haklander-van de Streek, vrijwilligster voor de Stichting Open Bejaardenwerk; R. Rens, Wezep;

Putten

Ridder ON: J. Katus; Lid ON: B. van Dijk, adviseur van de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie; E. Kous; K. Foppen; L. van Os; mw. J. van Eikenhorst-van Emous; mw. M. Foppen-Schuchard;

Scherpenzeel

Lid ON: P. baron van Utenhove;

Voorst

Ridder ON: mw. B. Vegter, Twello; R.E. Schrijver, Terwolde; Lid ON: G.W. Winterman, Twello; J.T. Aamink, Twello; mw. A.J. Beekhuis-Buitenhuis, Teuge;

Wageningen

Ridder ON: A.G. Steenbergen.