Lintjesregen 2001

ZUIDWEST-OVERIJSSEL

Bathmen

Ridder ON: drs. P. van der Klis; Lid ON: H. Baars, bestuurslid van de afdeling Voetbal van de Algemene Bathmense Sportvereniging; mr. J.K.A. Koops;

Deventer

Officier ON: B. Dubbe: P.J.M. Koopman, Diepenveen; Ridder ON: A.J.J. de Waele, secretaris Stichting Commissie Samenwerking Haïti- Nederland; F. Assenberg, voorzitter van de Landelijke Commissie Zitvolleybal van de Nederlandse Invaliden Sportbond; H. Hogeweg; mw. drs. A. Rippen-Beurmanjer; lid ON: G. Daggenvoorde, Lettele; H. de Groot; H.A. Maatman; jonkvrouw N.M. Snouck Hurgronje; mw. A. de Gruijl-Bax, Schalkhaar, mw. H.S.M. Goorhuis, wijkverpleegkundige bij de Stichting Thuiszorg Zuidwest Overijssel;

Holten

Ridder ON: G.J. van 't Holt;

Olst

Ridder ON: G.J. Bijsterbosch; Lid ON: A.M.J. Visser, mw. M.G. Broekhuizen, Wesepe;

Raalte

Lid ON: G.J. Schrijver, G.M. Aarnink, lid, oud-bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging,afdeling Heeten-Nieuw-Heeten, Heeten; H.J.F. Velthof.