Lintjesregen 2001

NOORD-OVERIJSSEL

Brederwiede

Lid ON: T. Winter, Vollenhove;

Dalfsen

Ridder ON: mw. drs. E.M. Kalsbeek-Schimmelpenninck van der Oye; Lid ON: A. Timmerman; A. Visscher, Nieuwleusen; mw. A. van Dommelen-van Wijngaarden; mw. H. Zweerts-Bremmer, mw. H.J. Schuurman-Klunder, Nieuwleusen;

Genemuiden

Ridder ON: L. van Dijk; Lid ON: A. Selles;

Hardenberg

Lid ON: mw. A. Sinnema-Wellensiek, vrijwilligster van de Welfare van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Hardenberg/Gramsbergen; mw. E. Wilmink-Bakker; mw. G. Eichner-Bleker, Gramsbergen; mw. G.P. Sollie-Oegema, vrijwilligster van de Vereniging Wereldkinderen, Dedemsvaart;

Kampen

Ridder ON: R. Mateboer; Lid ON: E. Koekkoek, voorzitter van de Watersportvereniging De Buitenhaven; G. van 't Veen, voorzitter van de Seniorenafdeling van Senioren Voetbal D.O.S.; H. Boeve, Wilsum; H. van den Belt, IJsselmuiden; H.J. Meuleman; J. Winters; T. de Man;

Nieuwleusen

Ridder ON: drs. H.M. Been, algemeen directeur van de K.N.V.B.; Lid ON: W. Wildeboer;

Ommen

Lid ON: F.A. Masselink; J. Lucas; mw. E. ten Tooren; R. van der Woude;

Staphorst

Lid ON: E. Seine; J. Feenstra;

Steenwijk

Officier ON: E.A.B. de Graaf, oprichter van de Stichting Down Syndroom Team, Wanneperveen; Ridder ON: J. Bakker, Giethoorn; Lid ON: A.B.M. Frenaij, vrijwilliger, A.J.W.E. Klappe, Vollenhove; B.P. Huijer, ds. P. Datema, Vollenhove; H. Spreen; J. Lok, Belt-Schutsloot; mw. H. Bakker-Mol, Giethoorn; mw. T. van der Sluis-de Vries; S.J. Zijlstra;

Zwartewaterland

Ridder ON: A. Oegema, Zwartsluis; Lid ON: A. Polman, Zwartsluis; G.J. Raben, Genemuiden; J. Ridderinkhof, Zwartsluis; mw. J. Mateboer, voormalig groepsleerkracht aan de basisschool Rehobothschool, Genemuiden; mw. M.J. Last-Meijwaard, Genemuiden;

Zwolle

Ridder ON: B.E.B. Kroon, eigenaar/kapper Kroon Coiffeur Createur, ds. J. Klamer, emeritus-predikant van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt); M.K.J. Weijkamp; W.J. Bramer; Lid ON: mw. C.J.B Scholten, vrijwilligster, mw. MM. Boudens-van Gaasbeek; mw. R.H.F. Bouwmeester-Bieringa.