Lintjesregen 2001

ZUIDWEST-DRENTHE

De wolden

Ridder ON: P. (Piet) Kleine, (marathon-)schaatser, Kerkenveld; Lid ON: A. Poortman, Zuidwolde; A Vrielink, Zuidwolde; T.W. Wessels, Zuidwolde;

Hoogeveen

Lid ON: A.J. Koelman; J. Plomp; J.L. Havinga; mw. C.M. Ruiter-de Rooij; mw. C.M. Ruiter-de Rooij; mw. I.J. Vos-van den Bos, voorzitter van de afdeling Drenthe van de Bond van Ouders van Spastische Kinderen (BOSK), Pesse; mw. J. Buurmeijer-Wichers;

Meppel

Ridder ON: mw. H.M. Cromheecke-Reus; Lid ON: A.M. Roos; D. Verloop; F. Dedden, bestuurslid van de Federatie van Speeltuinverenigingen in Meppel; J. van de Kamp, organist van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te IJsselmuiden en Meppel, tevens dirigent van diverse (kerk)koren; K. Mol, lid, oud-bestuurslid van de Voetbalvereniging S.V.N.'69, Nijeveen; R.W. Robaard;

Westerveld

Officier ON: drs. H.J. Tjassing, Wapserveen; Ridder ON: K. Schmalz, Dwingeloo; O. van Noord, Dwingeloo; Lid ON: H. Barelds, Dwingeloo; H. de Graaf, secretaris van de supportersvereniging van de Voetbalvereniging Diever, Diever, J.P.F. Toor, Nijensleek.