Lintjesregen 2001

OVERIG GRONINGEN

Bedum

Ridder ON: I. van Dellen; Lid ON: F. Oudman; mw. M. Bijmolt-Lanting, Zuidwolde; O. Guikema, Zuidwolde;

De Marne

Lid ON: mw. H. de Boer-Yntema, Leens; R.J. Reukema, Ulrum;

Eemsmond

Ridder ON: mw. C.M.R. Exel-Wieninga, Uithuizen; W.T. Moorlach, Uithuizermeeden; Lid ON: B. Holst, garagehouder, Kantens; K.G. van Timmeren, Warffum;

Groningen

Officier ON: prof.mr.dr. J.H.A. Lokin, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen; Ridder ON: B. Noordewier; G.J. Gombert; mr. K.R. Dijkhuizen; mr. M.P. Dorhout; mw. drs. A.M. Bootsma-de Langen, huisarts in gezondheidscentrum Lewenborg; mw. drs. P.L.M. Sarkar-van Geen; mw. G. Mejias; mw. W. Kol, voorzitter van de Stichting Special Olympics Groningen 2000; mw. Y.T. Man-Ip; Lid ON: A.A. Lever; D. Stobbe, lid van de Rode Kruiscolonne Groningen-Haren; G. IJpey; ir. P. Reijenga; J. Gaasendam, vrijwilliger bij de Chr. Korfbalvereniging Rondom d'Olle Grieze; J. Smit; K.J. Homan, zelfstandig ondernemer en detaillist; L.J.A. de Boer; mw. A. Damkat-Pheifer, bestuurslid van de Chr. Korfbalvereniging Rondom d'Olle Grieze; mw. J.L.M. Stobbe-Tupinier; mw. M.G.P. Kuipers-Lahn, bestuurslid van de Stichting Bewoners Overleg Korrewegwijk;

Grootegast

Ridder ON: prof.mr. C. Lambers, bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen, Opende; Lid ON: W. de Vries;

Haren

Ridder NL: prof.dr. W.N. Konings, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen/lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen; Ridder ON: A. Drenth; ir. A.D. Kroese; mr. R.F. Ritzema; mw. drs. A.L.J. van Duin, adviseur van het Diagnostisch Centrum; prof. drs. K. Wezeman RA; Lid ON: B. Romijn, bestuurslid van de Schaakclub Haren; B. Snuk, voorzitter van de Buurtvereniging Ons Belang; G.J. Hartman; J. Staal, bestuurslid van de Christelijke Muziekvereniging 'Oranje Nassau'; mw. R. de Vries-Holman; P.T. Dijkstra, Ommen; S.T. van Wering; W. Westra;

Hoogezand-Sappemeer

Ridder ON: J.J. Bijker, penningmeester van de Stichting Ilmarinen, Hoogezand; mr. M.M. Rietveldt, Hoogezand; Lid ON: H. Jager, patiëntenvoorlichter bij het Academisch Ziekenhuis te Groningen, Hoogezand; J. Westerdiep, Westerbroek;

Marum

Lid ON: J. Bron; mw. A. de Vries-Reitsma, Nuis; mw. A. Kalfsbeek-van der Donk, Noordwijk; mw. A. Pruim-Elzinga; P. Klaver, Nuis;

Slochteren

Ridder ON: J.R. van der Kamp; Lid ON: mw. E. van Veenen, Harkstede;

Ten Boer

Ridder ON: J. Schraa; Lid ON: G. Oosterhuis; J. Wolfs; J.A. Helmantel; mw. H.E. Homan-van der Molen, Woltersum; mw. J.A. Arkema-de Blecourt;

Winsum

Lid ON: A.H. Wester, Sauwerd; A.J. Groothoff; mw. A. Bolt-Bolt, Baflo; mw. H. Groothoff-Klaassens; R. Groefsema, Ezinge;

Zuidhorn

Ridder ON: G.K. Harkema, Den Ham; J. Spriensma, Grijpskerk; mr. L.J. Klaassen; S. Koopman, o.m. algemeen directeur bij Koopman Transport B.V. en lid Dagelijks en Hoofdbestuur van Transport en Logistiek Nederland; Lid ON: mw. A. Berends-Kostwinder, Grijpskerk; mw. J. Helmus-Horneman, Noordhorn.