Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Vreijsen directeur Go Ahead Eagles

Martien Vreijsen is vanaf 1 mei commercieel directeur bij voetbalclub Go Ahead Eagles. De oud-speler van Feyenoord, FC Twente en NAC was negen jaar commercieel en technisch directeur bij NAC. Na zijn vertrek bij de Bredase club in de zomer van 1998 was Vreijsen verantwoordelijk voor het spelersbeleid van Germinal Beerschot Antwerpen, de Belgische fusieclub van Ajax. Algemeen directeur Dick Schneider gaat zich meer met technische zaken bezighouden bij de club uit Deventer.