Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Twente-trainer Rutten drie jaar bij jeugd PSV

Fred Rutten is vanaf 1 juli het nieuwe hoofd jeugdopleidingen van PSV. De hoofdtrainer van FC Twente tekent een contract van drie jaar. Hij volgt Remy Reynierse op, die eerder al aankondigde dat hij PSV aan het einde van het seizoen verlaat. Rutten neemt op eigen verzoek na twee seizoenen afscheid als hoofdtrainer van FC Twente. Voordat hij de functie van de vertrekkende Hans Meyer overnam, was hij zeven jaar assistent-trainer bij de Enschedese club. FC Twente heeft inmiddels in de persoon van John van 't Schip een opvolger voor Rutten gevonden.