Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Twee doden bij aanslag in Israël

Veel artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken gedigitaliseerd. Deze technieken leiden niet altijd tot een correct resultaat. Dat betekent dat er onjuiste tekens in de tekst kunnen voorkomen. We werken aan verbetering.

TEL AVIV, 23 APRIL. Bij een zelfmoordaanslag bij een bushalte in de Israëlische stad Kfar Saba zijn gisteren twee mensen omgekomen en meer dan vijftig gewond. Het was de derde aanslag in Kfar Saba binnen tien dagen. ● Pagina 4