Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Maximale straf voor vermoorden vijfjarig meisje

Veel artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken gedigitaliseerd. Deze technieken leiden niet altijd tot een correct resultaat. Dat betekent dat er onjuiste tekens in de tekst kunnen voorkomen. We werken aan verbetering.

UTRECHT, 23 APRIL. De Utrechtse rechtbank heeft vanochtend de 14-jarige V.K. de maximale straf opgelegd wegens het ontuchtig betasten en vermoorden van de vijfjarige Yasmina Habchi. Hij werd conform de eis van de officier van justitie veroordeeld tot een jaar jeugddetentie en aansluitend plaatsing in een jeugdinrichting. ● Pagina 3