Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Democratie eis voor vrijhandel

Veel artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken gedigitaliseerd. Deze technieken leiden niet altijd tot een correct resultaat. Dat betekent dat er onjuiste tekens in de tekst kunnen voorkomen. We werken aan verbetering.

QUÉBEC, 23 APRIL. Alleen democratische landen die de wet respecteren kunnen deelnemen aan een reusachtige vrijhandelszone in Noord-,Midden-en Zuid-Amerika en het Caraïbisch Gebied, die in 2005 moet ontstaan. Dit is gisteren vast--gelegd in Quebec. ● Pagina 11