Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Architectuur

Betsky directeur Biënnale NL

Aron Betsky, met ingang van 1 juni de nieuwe directeur van het Nederlands Architectuurinstituut (NAi), wordt ook directeur zal wordt van de Internationale Architectuurbiënnale NL. Dit heeft het bestuur van de Internationale Architectuurbiënnale NL bekend gemaakt.

Hij volgt hier Kristin Feireiss op, die om gezondheidsredenen haar functie neerlegt. Feireiss is nog tot 1 juni ook directeur van het NAi in Rotterdam.

De Internationale Architectuurbiënnale NL, een initiatief van het NAi, vindt van september-december 2002 plaats in het NAi en op locaties in Rotterdam en heeft als thema `mobiliteit' architectuur en stedenbouw. (Archined)