Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Alliantie van Air France en Alitalia

Veel artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken gedigitaliseerd. Deze technieken leiden niet altijd tot een correct resultaat. Dat betekent dat er onjuiste tekens in de tekst kunnen voorkomen. We werken aan verbetering.

ROME, 23 APRIL. De Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia heeft op enkele details na overeenstemming bereikt met Air France over de vorming van een alliantie.

Dat heeft de Italiaanse staatsseêretaris van Algemene Zaken, Enrico Micheli, gezegd. ● Pagina 11