Selectie Radio

De avonden. Na het uitzicht van kinderboekenschrijfster en illustratrice Elsbeth Fontein in Oudendijk recensies van onder andere de roman Eerlijk is vals van Hans Vervoort en de tentoonstelling Is gebouwd op palen met foto's van Wim Ruigrok. Na elven een gesprek met schilder Fred Blei die keer op keer het vervallen landgoed Kareol in Aerdenhout schildert. Heere Heeresma sluit de week. 747AM, 22.02-24.00u.

Jazz op 4. Opnamen van de zevende editie van het Havana Jazz Festival dat Vanavond de groep Chuchito Valdes Afro-Cuban Ensemble. Radio 4, 23.00-24.00u.

Waar mijn navelstreng begraven ligt. Herhaling van de documentaire over het bosnegerdorp Moiwana in Suriname dat in 1986 door het Nationale Leger werd aangevallen en waarbij 43 mensen om het leven kwamen. Gisteren door Gerard van Westerloo besproken. Radio 1, 0.02-0.45u.