Selectie Radio

Kunststof. Gast is schrijver en mathematicus Gerrit Krol die aan de T.U. in Delft gastcolleges over techniek en cultuurfilosofie gaat geven. Radio 1, 19.04-20.00u.

Storing. Onder anderen massapsycholoog en hype-deskundige Jaap van Ginneken over de rol van de media in de MKZ-crisis. Radio 1, 20.04-21.00u.

De avonden. Na het uitzicht van cabaretregisseur Pieter Bouwman in Amsterdam een gesprek met de schrijfster Hendrickje Spoor over haar roman Het leven bestaat niet. Na elven de Amerikaanse band Cerberus Shoal. 747AM, 22.02-24.00u.

Ophef & vertier. O.a. aandacht voor de nieuwe studierichting `entertainment design' die onder de titel FunLab aan de Design Academy Eindhoven is begonnen. Verder het toneelstuk Kleine Alice van Edward Albee en een nieuw stuk over Wim Sonneveld. Morgen, 747AM, 14.02-16.00u.