Selectie Radio

Avondconcert. Werken van Isang Yun, Igor Strawinsky en Fauré uitgevoerd door het Radio Symfonie Orkest o.l.v. Simon Halsey met medewerking van het Groot Omroepkoor, sopraan Iride Martinez en bariton Marcel Boone. Radio 4, 20.02-23.00u.

De avonden. In het eerste uur literair variété met Thomas Verbogt, Nelleke Zandwijk, A.L. Snijders en Fred Portegies Zwart. Na elven een gesprek met schrijfster Rosita Steenbeek over verschillen tussen de Italiaanse en Nederlandse cultuur. En na half twaalf het tweede deel over populaire Ethiopische zangers. 747AM, 22.02-24.00u.

Faros. Aandacht voor humor en verschillen in de appreciatie van humor door mannen en vrouwen. Met o.a. sociologe Giselinde Kuipers, stand-up comedian Howard Komproe en psychologe Monique Rijven, die meent dat humor een heilzame werking kan hebben op stress. Morgen, 747AM, 15.02-16.00u.