Selectie Radio

Supplement. Onder meer een verslag van de zevende editie van het Festival Internacional de Jazz Latino 2000 dat vorig jaar december in Havana plaats had. Op de eerste avond verscheen een verrassende gast, Herbie Hancock. Verder een muzikaal reisverslag uit het zuidoostelijk deel van Cuba. Radio 4, 20.02-24.00u.

De avonden. Na het uitzicht van dijkgraaf Waterschap en Wieden, Marga Kool uit Meppel, een reportage over muzikant Kai Niemann uit Sangenhausen, Oost Duitsland. Om kwart voor elf de architectuurrubriek van Ids Haagsma en in het tweede uur een gesprek met de Rotterdamse radiocolumniste Carrie. 747AM, 22.02-24.00u.

Halte 747AM. Uit de mobiele studio van deze nieuwe zender reportages over alle soorten gebruikers (reizigers, winkeliers en drugsgebruikers) van Hoog Catharijne en het Centraal Station in Utrecht. Morgen, 747AM, 13.05-13.30u.