Capriati bereikt finale, Agassi in halve finale

Andre Agassi heeft zich gisteren tijdens het tennistoernooi in Miami geplaatst voor de halve finale van het enkelspel. De Amerikaan won in de kwartfinale met 6-4 en 6-4 van de Kroaat Ivan Ljubicic. De partij was een dag eerder bij de stand 3-1 voor Ljubicic wegens regen afgebroken. In de halve finale treft Agassi de Australiër Patrick Rafter. De andere partij gaat tussen de Amerikaan Jan-Michael Gambill en de Australiër Lleyton Hewitt.

Bij de vrouwen bereikte Jennifer Capriati de finale. De Amerikaanse won gisteren in de halve-finalepartij, die een dag eerder wegens regen was uitgesteld, met 6-2 en 6-0 van de Russin Elena Dementieva. In de finale treft Capriati haar landgenote Venus Williams, die donderdag de Zwitserse Martina Hingis uitschakelde.