DE DIGITALE ECONOMIE

Het Nederlandse bedrijf Suitsupply verkoopt pakken, overhemden en dassen via het web. Zakenmannen die geen tijd hebben om te winkelen, geven hun maten en wensen op en krijgen binnen een paar dagen een pak thuisbezorgd. Ook op kantoor komen de bezorgers van het online kledingbedrijf langs. Wie veel onderweg is, kan zijn bestelling ook afhalen in een van de andere vier vestigingen van de online kledingwinkel. De bereikbaarheid voor de automobilist is geen probleem. Alle winkels zijn aan een snelweg of op een industrieterrein gevestigd zodat de drukke zakenman geen tijd hoeft te verliezen met rondrijden in de stad.

Dit is de derde foto van Jannes Linders uit de serie Points of Presence, die de Rotterdamse fotograaf in opdracht het Nederlands Foto Instituut en de Mondriaan Stichting maakte. De foto's zijn tot 6 mei te zien in het Nederlands Foto Instituut in Rotterdam (www.nfi.nl). Zolang de tentoonstelling duurt verschijnt in bijlage E elke week een foto uit de serie.