Selectie Radio

Andersdenkenden. Voorzitter van het CDA Marnix van Rij vertelt over de kwaliteit van het euthanasie-debat in Nederland, het nemen van risico's en zijn voorzitterschap. Radio 5, 18.02-18.25u.

De avonden. Na het uitzicht van dichter Roel Reijntjes in het het Drentse Beilen en een verhaal van Arnon Grunberg, een gesprek met de schrijver Arie Storm over zijn roman De ongeborene. In het tweede uur een gesprek dat Tanneke de Groot in 1995 in Jakarta had met de dichter G.J. Resink. Zijn verzamelde werk werd na zijn dood, in 1997, uitgegeven.En een concert van de groep The Kingsbury Manx uit Amerika. Radio 5, 22.02-24.00u.

Knetterende letteren. Schrijfster Désanne van Brederode en dichter Ilja Leonard praten over hun nieuwe boeken. In het tweede uur vertelt Arthur Japin over de liedteksten die hij schreef voor de nieuwe cd van zangeres Astrid Seriese. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.