Selectie Radio

Faz favor. In dit vierde programma over Portugal praat onder anderen de actrice Annemieke Verdoorn over de twee jaar die ze er woonde, de natuur, de wijnen en de mensen die er stug en niet erg gastvrij zijn maar wel gevoel voor humor hebben. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Literair variété met bijdragen van Adriaan Bontebal, Erik Lindner, Mensje van Keulen en Kees 't Hart. In het tweede uur een gesprek met de Vlaamse journalist Michel Collon over zijn boek Blufpoker waarin hij de huidige crisis in Macedonië voorspelde. Na half twaalf muziek van populaire Ethiopische zangers. Radio 5, 22.02-24.00u.

Weldenkende mensen. In deze laatste uitzending discussiëren de vaste presentatoren Paul Scheffer, Jan Tromp, Hubert Smeets en Anil Ramdas o.l.v. Felix Rottenberg over de kunst van het gesproken woord en het radiodebat. Morgen, Radio 5, 15.00-17.00u.