Selectie Radio

Supplement. Portret van hedendaagse en traditionele Armeense muziek, bedacht en gemaakt door Michael Fahres en Dorothée Forma. Met o.a. opnamen van een orthodoxe mis, een duduk-virtuoos en mannen die losbarsten in een lied. Radio 4, 20.02-24.00u.

Opium. Laatste uitzending op de maandagavond met de 80-jarige cineast Fons Rademakers en hoboïst Bart Schneeman. In het tweede uur kunstadviseur Simon Levie die praat over zijn keuze uit de collectie oude tekeningen van het Amsterdamse Historisch Museum. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van uitgever in ruste Jan Tholenaar een reportage over het Egyptische verschijnsel Baltaqi, de term voor maffiapraktijken. In het tweede uur een gesprek met Johan Derksen, hoofdredacteur van het tijdschrift Voetbal International. Tot slot vertaalt Jan Rot Something Secret van Frank & Nancy Sinatra. Radio 5, 22.02-24.00u.