Selectie Radio

Digitale kunst. Onder meer geven assistent-curator Nathalie Zonnenberg van het centrum voor hedendaagse kunst Witte de With en kunsthistoricus Bart Rutten hun visie over digitale kunst. Verder kunstenaar Marnix de Nijs over de rol van techniek in zijn installaties. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van kunstenaar Jeroen Henneman in Amsterdam recensies van de roman Bozoc (schrijversduo Jan Tetteroo), de nieuwe cd van singer-songwriter Aimee Mann en de tv-comedies Ally McBeal en Sex and the City. In het tweede uur o.a. de Rotterdamse tramschilder Frans Stuurman. Heere Heeresma sluit de week. Radio 5, 22.02-24.00u.

Round Midnight. Nieuw programma met late night-music, jazz en wereldmuziek. Vanavond met gitarist John Scofield, Candy Dulfer, Angie Stone, George Benson, Sting, Joe Jackson en Youssou N'Dour. Radio 2, 23.02-1.00u.