Selectie Radio

Faz Favor. Derde aflevering in een korte serie over Nederlanders die een band hebben met Portugal. Acteur Rudi Falkenhage die al sinds 1953 in het land komt, vertelt over veranderende politieke situatie, de mentaliteit en katholicisme. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Literair variété met verhalen van Thomas Verbogt, Hans Aarsman, Frans Stüger en P.F. Thomése. Na elven praat Sarah Verroen met de schrijfster Mensje van Keulen over haar roman De gelukkige waarin een gehuwde vrouw de man van haar dromen tegenkomt. Na half twaalf muziek van Ethiopische bigbands. Radio 5, 22.02-24.00u.

Weldenkende mensen. Discussie over de moeizame relatie tussen de Nederlandse media en het koningshuis met hoogleraar Frank van Vree, NRC-columnist Henk Hofland, RTL-redacteur Frits Wester en Telegraaf-journalist Jules Paradijs. Morgen, Radio 1, 16.00-17.00u.