Selectie Radio

Opium. Gesprek met de Vlaming Bart Moeyaert die voor zijn boek Broere de Woutertje Pieterse Prijs ontving. Verder Arnold Heumakers over de film Quills en een geprek met Mels de Jong die een biografie over zijn oom A.M. de Jong schreef. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van striptekenaar Jeroen de Leyer in Tilburg een reportage uit Engeland over de The Archers, de langstlopende radiosoap ter wereld, sinds 1951 uitgezonden op BBC4. Verder Ids Haagsma over architectuur en een gesprek met het Tweede Kamerlid voor de PvdA Bert Middel. En Jan Rot vertaalt I am so lonesome, I could cry van Hank Williams. Radio 5, 22.02-24.00u.

Ruuddewild.nl. Omdat de lente begint presenteert diskjockey Ruud de Wild zijn programma naakt. Via de webcam is te controleren of hij het ook werkelijk doet. Morgen, Radio 3, 16.02-18.00u.