United stuit op Bayern

Manchester United treft Bayern München in de kwartfinales van de Champions League. De ploeg uit Engeland begint met een thuiswedstrijd. Dat heeft de loting in Nyon vanmiddag bepaald. Het duel is een herhaling van de finale van twee jaar geleden.

Titelverdediger Real Madrid begint met een uitwedstrijd tegen Galatasaray. De andere duels op 3 en 4 april zijn Leeds United-Deportivo en Arsenal-Valencia.

De winnaar van Manchester-Bayern speelt in de halve finales (1 en 2 mei) tegen de winaar van Galatasaray-Real Madrid. In de andere halve eindstrijd speelt Leeds of Deportivo tegen Arsenal of Valencia om een plaats in de finale, die op 23 mei in Milaan wordt gespeeld.

In de halve finales van het toernooi om de UEFA Cup neemt Barcelona het op tegen Liverpool. Alavés treft Kaiserslautern. De finale is op 16 mei in Dortmund.