Selectie Radio

Kleur bekennen. Herhaling uit mei vorig jaar van een portret van de blinde pianist Bert van den Brink die uitlegt waarom hij behalve pianist en componist ook levensgenieter en welbespraakt is. Radio 5, 18.02-19.00u. & herhaling Radio 1, 0.02-1.00u.

Digitale kunst. In deze tweede uitzending staan de digitale ontwikkelingen in het theater centraal. Steeds vaker gebruikt men bij dans of toneel de nieuwe media. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van componist Simeon ten Holt besprekingen van de roman Ali en Nino (een herontdekt multicultureel werk uit de jaren dertig van Kurban Said), de cd Sleepwalkin en tekeningen van Marcel van Eeden. Na elven praat tekenares Juke Hudig over de 111 tekeningen die zij maakte naar aanleiding van Dante's La Divina Commedia. Heere Heeresma sluit de week. Radio 5, 22.02-24.00u.