Lil Bow Wow even in NL

EVEN WAS DE jonge rapper Lil Bow Wow (13) uit Amerika in Nederland vorige week. Hij heeft een nummer een hit in ons land met zijn lied Bow Wow (That's My Name) met het meezing refreintje `Bow Wow Wow Jippie Jee Jippie Jo' (of bijna zoiets). Lil Bow Wow (dat betekent Kleine Wafwaf) was in Nederland om reclame te maken voor zijn nieuwe rap-cd in heel Europa. Voor hij doorreisde naar Duitsland ging hij nog even langs de tv-opnamestudio's voor de grappige tv-serie Bradaz, over twee jongens (broers, brothers of bradaz in het Surinaams) die een platenwinkel hebben. Daar komt Lil Bow Wow even binnenlopen om te kijken of zijn plaat er wel ligt. Kijk naar Bradaz op vrijdag 30 maart, op Nederland 3, om 19 uur.

Lil Bow Wow heet eigenlijk Shad Moss en rapt al vanaf zijn zesde. Toen hij tijdens een rondreizende hiphopshow op die leeftijd op het podium sprong en zong, werd hij ontdekt door rapper Snoop Doggy Dogg. Lil Bow Wow heeft al meegedaan aan platen van Snoop Dogg en Wil Smiths Wild Wild West.

Voor achter de schermen opnames van Lil Bow Wow bij Bradaz, kijk op de Bradaz-website: www.omroep.nl/nps/bradaz.