Selectie Radio

Urubicha. Portret van de vergeten componist Charles-Valentin Alkan die in 1841 in Parijs o.a. de buurman was van Frederic Chopin. Radio 4, 19.00-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van Dineke Smink in het Drentse Uffelte een gesprek met de psychologen Maja Vervoort (samensteller) en Karel Soudijn (schrijver van enkele bijdragen) over het boek Pioniers in de psychologie. Na elven een portret van de Amerikaanse band Drunk en een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Optreden van het trio van de Nederlandse gitarist Jesse van Ruller met de Belgische jazzgitarist Philip Catherine. Radio 4, 23.00-24.00u.

Schuim en as. Onder meer aandacht voor de historie van allerlei soorten markten en in het tweede uur een gesprek met veelschrijver Dirk van Weelden die een voorliefde heeft voor fotografie. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.