Selectie Radio

Andersdenkenden. De oud-Ajacieden Sjaak Swart (62) en Bennie Muller (62) praten over hun werk en het geloof uit hun jeugd. Radio 5, 18.02-18.27u.

De avonden. Na het uitzicht van verslaggever Paul Waaijers in Den Haag een gesprek met Mohamed Sahli die sinds 1987 als illegaal in Nederland leeft. In het tweede uur praat schrijver Hans Vervoort over zijn roman Eerlijk is vals. En tegen half twaalf een klein concert van de Nederlandse band King Me. Radio 5, 22.02-24.00u.

Knetterende letteren. Jean-Paul Franssens praat over zijn nieuwe roman Rozen uit het Zuiden. Verder misdaadauteur Tomas Ross over de maandag overleden thrillerauteur Robert Ludlum. In het tweede uur praten o.a. scenarioschrijvers Lernert Engelberts en Arnoud Holleman over de soapserie van de VPRO Driving Miss Palmen. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.