Selectie Radio

Opium. Gesprek met de regisseur Karim Traïdia over onder andere de voorstelling Gast/Arbeider naar een stuk van Rainer Werner Fassbinder. Verder de boekenweek en het thema `schrijven tussen twee culturen' met de in Roemenië geboren schrijfster Nausicaa Marbe en een gesprek met Leo Boudewijns over zijn boekje De geest van Maju met daarin ontmoetingen met artiesten uit de muzikale wereld. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van het voormalig Tweede-Kamerlid Peter Lankhorst in Amsterdam een reportage uit Engeland over The Arches, de langstlopende radiosoap (sinds 1948 op BBC4) ter wereld. In het tweede uur een gesprek met columnist en televisiecommentator Jan Mulder. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Reconstructie van een dramatisch verlopen moederschap dat tot stand kwam via een anonieme zaaddonor. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.