Nooit meer tillen

Lift Carrier, voor vervoer van goederen tot 100 kilo. Kantelbaar hefplateau met handel en zwenkwielen. Weegt 19 kilo en kost 1.750 gulden, inclusief verzendkosten maar exclusief btw. Verkrijgbaar via Doge Collection. Info: (0499) 573 666.

Doge Collection is leverancier van `hoogwaardig ergonomisch zitcomfort' en arbovriendelijke hulpmiddelen. Uit eigen ervaring wist het bedrijf dat veel zware goederen (in dit geval modieuze ergonomische zitmeubelen) vaak moeilijk door chauffeurs alleen te bezorgen zijn. Dat was de reden om de Lift Carrier te ontwikkelen, een hulpmiddel om op Arbo-vriendelijke wijze zware goederen of dozen uit de auto te tillen en te verplaatsen.

Het til- en vervoermiddel bestaat uit een plateau op wieltjes en een handel voor het op en neer bewegen. Doge roemt verder het compacte formaat en het gewicht (`slechts 19 kilo'). Op de Arbo-beurs afgelopen januari in Utrecht bleek dat er meer belangstelling is. Vooral koeriers, vertegenwoordigers, verhuizers of chauffeurs kunnen het apparaat goed gebruiken. Naast de standaarduitvoering is er ook een inklapversie voor eenvoudig opbergen in de auto,

    • Renske Schriemer