Afvalhulp

IN-BIN, Beugel om plastic draagtassen aan te hangen onder afdekscherm. Door beugel ook aan kastdeur of wand te bevestigen. Met afdekscherm in groen kost de IN-BIN 59,95 gulden, inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. Info bij Firma Majoor: (035) 691 80 72.

Bijna iedereen heeft er teveel van: plastic draagzakken van bijvoorbeeld de supermarkt. Verschillende fabrikanten bedachten er al wat op. Zoals een grote slang waar boven de zakken ingaan, om ze er onder weer uit te kunnen trekken als ze nodig zijn. Een opgeruimde kast, maar geen oplossing voor de groeiende hoeveelheid plastic in huis. De firma Majoor komt nu met een andere oplossing: de IN-BIN. Met dit middel krijgen plastic tassen een tweede leven als vuilniszak. Majoor maakte een constructie waaraan de zak kan hangen, uit het zicht gehouden door een verhullend `afdekscherm'. Het deksel van het extra afvalpunt zit los en kan gebruikt worden om rommel en schillen van het aanrecht zo van het aanrecht te vegen. Met een beugel kan het geval aan de kastdeur hangen, maar ook aan de wand. Voordeel daarvan is volgens Majoor dat de IN-BIN op werkhoogte hangt en bukken niet meer nodig is.

    • Renske Schriemer