Metamorfose vermiste

De 58-jarige Corrie van der Valk uit Nederasselt, die sinds 7 januari spoorloos is, onderging in de maanden voor haar verdwijning een metamorfose. Ze verloor vele kilo's en bezocht een plastisch chirurg. De politie houdt er rekening mee dat mensen haar daarom niet meteen herkennen.

Corrie van der Valk, lid van de bekende horeca-familie en moeder van zes kinderen, leefde gescheiden van haar man. De echtgenoot was de laatste die de vrouw kort voor haar verdwijning nog sprak. Ook haar kinderen hebben sinds 7 januari geen enkel teken van leven ontvangen. Omdat de vrouw wel vaker zonder bericht een poosje op vakantie ging, alarmeerde de familie de politie pas na drie weken.

Het onderzoeksteam heeft sinds begin februari honderd mensen soms meermalen gehoord over de verdwijning. De politie heeft nog eens honderden mensen gesproken in buurt- en relatieonderzoeken. Maar al die inspanningen hebben nog geen enkel spoor naar de verblijfplaats van Corrie van der Valk opgeleverd.