Selectie Radio

Faz favor. Eerste deel van een zesdelige serie over Portugal met Nederlanders die een band met het land hebben, reportages en aandacht voor de taal. Verder reacties van Paula Patricio (van oorsprong Portugese) en lector aan de universiteit van Coimbra Antoinet Brink. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Literair variété en gedichten van Peer Wittenbols. Na elven praat Marjolein Houweling over haar debuut Niemandsland, een psychologische roman waarin twee vrouwen een stormachtige liefdesrelatie hebben. Ook militaire blaaskapellen uit Ethiopië. Radio 5, 22.02-24.00u.

Weldenkende mensen. Debat over de toekomst van de Chinese gemeenschap in Nederland met initiatiefneemster van de stichting `China Project: Morgen gaat het beter', Mona Zhimin Tang, onderzoeker Paul Geense en vice-voorzitter Ho Ten Soeng van de Federatie van Chinese Organisaties. Morgen, Radio 1, 16.04-17.00u.