Selectie Radio

De wandelende tak. Opname van de Hongaarse groep Egy Kiss Erzsi Zene, met de zangeressen Kiss Erzsi en Gabi Kenderesi die geen volksmuziek maar een melange van allerlei stijlen (van Afrika tot Alaska) laten horen. Radio 4, 18.30-19.30u.

Opium. Gesprek met performer, columnist en schrijver Kees van Kooten over o.a. zijn prentenboek Hilaria en zijn afscheid als televisiemaker. Verder Henk van Woerden over zijn eerste overzichtstentoonstelling in Haarlem en voormalig kunsthandelaar Saam Nijstad over de kunstbeurs Tefaf. Tevens de nominaties voor de Louis d'Or, Theo d'Or, Colombina en Arleccino. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van theatervrouw Dineke Smink in Uffelte een lezing van Anton Zijderveld over `Wat er mis ging met de Christenen in Nederland'. En Jan Rot vertaalt Liebst du um schönheit van Dieter Fischer Dieskau. Radio 5, 22.02-24.00u.