Stukje Potterfilm op internet

OP INTERNET KUN je voor het eerst stukjes uit de film Harry Potter en de Steen der Wijzen bekijken. Dat kan sinds gistermiddag drie uur. Het is het voorfilmpje, zoals die ook in de bioscoop te zien zal zijn. Het ziet er fantastisch uit: je ziet Harry, die de brieven krijgt, dat hij naar Zweinstein moet. Hagrid, de Zweinsteinexpres, Ron en Hermelien op Zweinstein zien we. Zelfs een korte flits van zwerkbal krijg je te zien. Het is de moeite waard om even op internet te kijken. de website adressen zijn www.harrypotter.com en www.harrypotter.co.uk. Wie niet op internet kan kijken: later in het jaar zijn de beelden ook in de bioscoop te zien als vooraankondiging van de eerste Harry Potter-film. De verfilming van Harry Potter en de Steen der Wijzen van de populaire schrijfster J.K. Rowling gaat in in Nederland in première op 22 november.

Heb je het Potterfilm-stukje bekeken. Wat vond je ervan? Of heb je een andere Potter-mening? Stuur die aan het Potterhoekje, Paleisstraat 1, 1012 RB AMSTERDAM. Of stuur een uiltje per e-mail via het Potterhoekje op internet, www.nrc.nl/Potterhoekje