Selectie Radio

Kleur bekennen. Gesprek met de 91-jarige componist/pianist William Hilsley die in een torenkamer van kasteel Beverweert bij Utrecht woont. Hij is van Duits-joodse afkomst en schreef over zijn kampverleden het boek Muziek achter prikkeldraad. Radio 5, 18.02-19.00u. & herhaling Radio 1, 0.02-1.00u.

Indische letteren. In deze aflevering in een serie met schrijvers over Indische literatuur leest onder andere Alfred Birney voor uit zijn roman De onschuld van een vis. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van kunstenaar Krikor Momdjian in Woubrugge besprekingen van de nieuwe roman Gabriel's gift van Hanif Kureishi, het werk van de Italiaanse fotograaf Massimo Vitali en de cd No such place van Jim White. In het tweede uur een gesprek met kunstenares Wendelien Schönfeld. Heere Heeresma sluit de week. Radio 5, 22.02-24.00u.