Selectie Radio

Thuis op twee. Culinair journalist Johannes van Dam praat over zijn nieuwe boek Eten is een ambacht. Radio 2, 18.02-19.00u.

U2-concert. Het op 5 december jl. opgenomen concert van deze groep in Inving Plaza in New York. De groep speelt 14 nummers waaronder een aantal van hun nieuwe cd All that you can't leave behind. Radio 3, 19.00-20.00u.

Hier en nu Den Haag. Politiek leider van D66 Thom de Graaf praat over de conclusies van de commissie-Oosting en het paarse kabinet. Ook kijkt oud-topman van KPN Wim Dik terug op zijn tijd als staatssecretaris van Economische Zaken. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van zanger Jan Rot in Amsterdam onder meer een gesprek met de in Amsterdam wonende Marokkaanse schrijver Fouad Laroui over zijn boek Judith en Jamal, een Romeo en Julia-verhaal met joden en Arabieren. Radio 5, 22.02-24.00u.