Selectie Radio

Ophef & vertier. Gesprek met musical-ster Bill van Dijk, bekend van rollen in Les Misérables en Cyrano. In het tweede uur praat tekstschrijver, acteur en regisseur Jurrian van Dongen o.a. over zijn werk en het huidige theaterklimaat. Radio 5, 14.02-16.00u.

Opium. Herhaling van het programma met schrijver en beeldhouwer Jan Wolkers op het eiland Texel. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van vormgeefster Dorien de Vos een voordracht met gedichten van Rutger Kopland met improvisaties van Martin Tervoort op tenorsax en klarinet. In het tweede uur praat Harry `Cuby' Muskee met popjournalist Jip Golsteijn. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Radioportret van paragnost en magnetiseur Jac Zitman die op zijn 27ste begon met het helpen van mensen. Radio 1, 0.02-1.00u.

De Radio 5 documentaire. Herhaling van de reportage over de dood van de Arnhemse zwerver Gerard Puntman. Hij werd eind 1999 met een brandslag uit het ziekenhuis gezet en overleed twee dagen later aan onderkoeling. Dinsdag, Radio 5, 13.02-13.45u.