Selectie Radio

Avonden. Na het uitzicht van oud-ambassadeur in Roemenië Koen Stork in Amsterdam een zoektocht naar de herkomst en gebruik van de aardappel. In het tweede uur een compilatie van concertopnamen van Hermann & Kleine, The Baptist Generals en een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Met oog op morgen. In deze vierde uitzending van een serie met oud-presentatoren is Ria Bremer aan de beurt. Zij was begin jaren tachtig een van de vaste stemmen van het Oog. Gasten zijn directeur Hugo Heymans van het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam en de journalisten Max Arian en Cees Grimbergen. Zij praten over de berichtgeving uit Chili en Nicaragua. Radio 1, 23.04-24.00u.

Schuim & as. Spel-deskundige Ronald Hoekstra praat over de grenzen van spel en realiteit, spelletjes en spelen voor volwassenen. Tevens fotograaf Koos Breukel over o.a. zijn hond en het leven. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.