Selectie Radio

Live-concert. Optreden van Radiohead tijdens Pinkpop . Radio 3, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van vertaler Michel van Nieuwstad en een verhaal van Arnon Grunberg een gesprek met Koen Hilberdink over zijn biografie van de dichter en essayist Paul Rodenko, getiteld Ik ben een vreemdeling en ik sta apart. Verder Russische poezië en J.W. Oerlemans over zijn dichtbundel Een standplaats aan zee. Tot slot de Engelse band Last Harbour. Radio 5, 22.02-24.00u.

Langs de lijn. Zwemmer Marcel Wouda vertelt over zijn sportieve hoogtepunten in het voorbije jaar. Radio 1, 22.04-23.00u.

Knetterende letteren. Schrijver Geerten Meijsing praat over zijn roman Dood Meisje en in het tweede uur een herhaling uit mei van de discussie met Hans Dorrestein, Lenette van Dongen en Kees Torn over cabaretprogramma's. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.