Selectie Radio

De avonden. Na het uitzicht van directrice Tineke Steenmeijer van het Fries Letterkundig Museum in Leeuwarden de laatste aflevering in de serie over literatuur in Sint-Petersburg. Na elven kerstsongs gespeeld door de muzikale gasten van het afgelopen jaar. Tot slot een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Optreden van het Jack van Poll Trio met de Zuid-Afrikaanse zangeres Judith Sephuma. Radio 4, 23.00-24.00u.

Debat op 5. Schrijver Maarten 't Hart en theoloog Harrie Kuitert discussiëren over God, geloven en de bijbel. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.

Schuim & as. Gesprek over het hoe en waarom van het kerstdiner met schrijver Patrick Faas en culinair trendwatcher José van Mill. Verder kunstenares Els de Meijer over ijssculpturen en de tentoonstelling Kerstmis op het Loo. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.