RADIOZENDERS

De volgende etherpiraten zijn in de lucht tijdens de feestdagen:

Radio Valencia Vanuit het Brabantse Oirschot (bij Eindhoven) zendt Radio Valencia met de kerst uit op 103.4 FM. Daarnaast is het station elke week van vrijdag tot en met zondag in de lucht.

De Ster van Twente `De beste piratenklappers' zijn van kerst tot oud en nieuw te beluisteren op 97.1 FM bij Radio de Ster van Twente. Vanuit Oldenzaal – eveneens in het druk met piraten bevolkte Twente – zendt Radio Balearica uit Oldenzaal met kerst en oud/nieuw uit op 99.6 FM.

M.D.F. Radio Montana, Radio Driebier en Radio XL, samen de combinatie M.D.F. maken voor het zevende achtereenvolgende jaar met kerst een gezamenlijk programma vanuit Almelo met Nederlands- en Duitstalige liederen op 92.0 FM.

KLOS De Klandestiene Lokale Omroep van Tilburg, de KLOS, zendt 24 uur per dag, dus ook met kerst en oud en nieuw, uit op 99.7 FM. Het programma bestaat gedeeltelijk uit Nederlandstalige liederen.

Atletico Op de Veluwe is met de kerstdagen Radio Atletico uit Wezep te beluisteren op 97.6 FM. De rest van het jaar zendt het radiostation op zondag vanaf 10 uur 's ochtends uit. In Oldebroek draait Favoriet FM op 98.1, non-stop van 24 dec.tot 1 januari.

Heidejager In de provincie Drenthe wemelt het van de zenderpiraten. Eén daarvan is Radio de Heidejager. Het radiostation houdt elk jaar een kerstmarathon met onder meer telefoonspelletjes. Het station is ook elke zondag in de lucht en te beluisteren op 89.6 FM.