BOEKEN

Een selectie van liederenbundels:

Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben Nieuwe Nederlandse liedjes uit de twintigste eeuw. Bijeengebracht en ingeleid door Vic van de Reijt. Uitgeverij Bert Bakker 2000. 31,95 gulden.

Telkens weer het dorp Liederenbundel ingeleid en samengesteld door tekstschrijver F. Wiegersma met o.a. het nummer Telkens weer voor Willeke Alberti als Rooie Sien. Wiegersma vond vooral de woorden `Telkens weer' zo prachtig - waar het lied over moest gaan wist hij aanvankelijk niet. Met 2 cd's. Nijgh & Van Ditmar. 59,90 gulden. In herdruk.

Toen wij uit Rotterdam vertrokken Klassieke meezingers uit de twintigste eeuw. Van Ketelbinkie tot Kom van dat dak af. Samenstelling Vic van de Reijt. Prometheus/Bert Bakker/Ooievaar. 25 gulden

Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben Programmaboek van gelijknamige theaterproductie met meezingers van Willy en Willeke Alberti maar ook Sofietje van Johnny Lion. Bijeengebracht en verzameld door o.a. Jacques Klöters en Bas en Ralf Grevelink. Uitgave van Olbe Produkties Amsterdam. (020) 663 84 33. 10 gulden.

Top 100 van Nederlandstalige singles Bekende als de Zuiderzeeballade maar ook onbekende `pikant en ondeugende' nummers als De flipstand van Jan Cremer. Samenstelling en inleidingen Vic van de Reijt. Met cd. Nijgh & Van Ditmar. 39,90 gulden.