Selectie Radio

Anderdenkenden. Gast is scheidend burgemeester van Amsterdam Schelto Patijn. Radio 5, 21.02-21.28u.

De avonden. Opnamen van 16 november uit Paradiso waar het boek Paradijs bij het dashboardlicht werd gepresenteerd. Schrijvers, journalisten en muzikanten halen herinneringen op aan de jaren '70 en '80. Radio 5, 22.02-24.00u.

Knetterende Letteren. Geheel over de Ierse schrijver Samuel Beckett n.a.v. de Nederlandse vertaling van zijn biografie Tot roem gedoemd, geschreven door James Knowlson. Gasten zijn journalist Kester Freriks, oprichter van de Beckett-stichting Marius Buning en schrijver Jacques Vogelaar. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Een leven lang. Eerste deel van een radioportret over dichter, priester en politicus Herman Verbeek. Op dit moment werkt hij aan een biografie over Sicco Mansholt. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.