Selectie Radio

De avonden. In het eerste uur een bloemlezing van de eerder uitgezonden verhalen van A.L. Snijders en in het tweede uur een gesprek met journaliste Minka Nijhuis over haar verblijf op Oost-Timor en haar boek De erfenis van Matebian. Tot slot popmuziek uit het oosten van Afrika. Radio 5, 22.02-24.00u.

Weldenkende mensen. Discussie over het verminderen van het aantal WAO'ers. In politiek Den Haag wordt al jarenlang geprobeerd om het aantal dat inmiddels de miljoen nadert, door ontmoedigingen en maatregelen omlaag te brengen. Morgen, Radio 1, 16.04-17.00u.

Radio uit. Gesprek met Pia van den Berg, directrice van theater De Engelenbak in Amsterdam, dat dit jaar 25 jaar bestaat. De Engelenbak is de plek waar amateurs terecht kunnen en waar veel bekende theatermakers voor het eerst te zien waren. Radio 5, 17.02-17.50u.