Selectie Radio

Radio 1-journaal. Minister Zalm van Financiën gaat in op vragen van luisteraars en internetters over de invoering van de euro. Uit de studio komen vragen van een scholier, een docent, een ondernemer en een oudere. Radio 1, 13.04-14.00u.

Nederlandse componisten. In deze tiende aflevering over Nederlandse componisten o.a. aandacht voor de estheticus en componist van meditatieve muziek Ton de Leeuw. Radio 5, 15.02-16.00u.

Volgspot-live. Optredens van zanger Stef Bos, cabaretier Jaap Mulder, de tango-formatie Sexteto Canyengue en zanger Fernand Huard. Radio 2, 22.02-24.00u.

Easy listening. Een gesprek met operettezanger en presentator Jacco van Renesse die afscheid neemt van de AVRO-radio. Verder opnamen van nooit op plaat uitgebrachte duetten met Jenny Arean en Freddy Albeck. Radio 1, 0.02-2.00u.