Selectie Radio

Kleur bekennen. Gesprek met Jurriaan Kamp die circa vier jaar geleden het tweemaandelijks tijdschrift Ode begon dat zich vooral richt op new age-achtige onderwerpen. Radio 5, 18.02-19.00u. & herhaling Radio 1, 0.02-1.00u.

Bewogen betrekkingen. Aflevering in de serie over 400 jaar betrekkingen met Japan belicht vanavond gehandicapte vrouwen, die vaak op de tweede plaats komen. Nederlanders die in Japan wonen vertellen hoe zij daarmee omgaan. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van ontwerper Jacques Splinter in Nijmegen besprekingen van de tentoonstelling van de koningin in het Stedelijk Museum in Amsterdam, de cd New Orleans Funk en de verhalenbundel Licks of Love van de Amerikaanse schrijver John Updike. Verder Cubaanse muziek, een tweede gesprek met kunstenaar P.J. Roggeband en de weeksluiting. Radio 5, 22.02-24.00u.